Functies in Alkmaar


Functieomschrijving E-Bike bezorgers

Wil jij werken in een leuk team en mensen verblijden met de lekkerste broodjes van Nijmegen? Broodje Ben Nijmegen is nog op zoek naar meerdere e-bike bezorgers om onze planning dicht te krijgen. De werktijden zijn overdag en liggen voornamelijk tussen 10:15 en 16:30. Omdat we 7 dagen per week geopend zijn hebben we zowel doordeweeks als in het weekend mogelijkheden.

Heb je interesse en wil je meer weten over deze baan? Vul dan snel het antwoordformulier in en wij nemen contact met je op.

Team Broodje Ben

Solliciteer →

Functieomschrijving

Medewerker Broodjeszaak, lunchdienst (m/v), 12-18 uur per week.


Broodje Ben Nijmegen is op zoek naar nieuwe vaste teamleden voor de lunchdiensten ( grofweg tussen 10:00 tot +- 16:30)!


Broodje Ben is een broodjesspeciaalzaak gespecialiseerd in het bereiden van verse broodjes. Ooit begonnen in Utrecht, maar ondertussen ook bekend in Nijmegen. We zijn op zoek naar vaste medewerkers die deze heerlijke broodjes mee gaan bereiden en verkopen. Als lunchmedewerker draai je mee op de drukke momenten van de dag en sluit je vaak mee af. Je belangrijkste taak is uiteraard het bereiden van de broodjes, maar denk ook aan voorbereidingen en opruimruimwerkzaamheden etc. We zijn dagelijks geopend en zijn op zoek naar iemand voor meerdere ‘het liefst vaste’ dagen.


Je bent inzetbaar op 2 locaties: Nijmegen centrum en Nijmegen bezorging (tweede oude heselaan). O.a. belangrijk voor deze baan is het hebben van enige ervaring op horecagebied of affiniteit hebben met het bereiden van eten. Verder is het een vereiste dat je woonachtig bent in Nijmegen of de directe omgeving. Je werktijden kunnen per dag verschillen, maar grotendeels liggen deze tussen 10:00 en +- 16:30. We zouden het fijn vinden als je bereid bent wat meer te werken in drukkere periodes of wanneer een van je collega’s vakantie heeft. Verdere specificaties en eigenschappen die wij zoeken vind je hieronder terug.


Wie/wat zoeken wij?


Beschikbaar vanaf medio Augustus 2021

Woonachtig in Nijmegen of de directe omgeving.

Overdag beschikbaar tussen 10:00 en grofweg 16:30.

Tenminste 3 ‘het liefst vaste’ dagen per week beschikbaar (precieze dagen in overleg). We zijn 7 dagen per week open en zoeken juist ook collega’s die doordeweeks kunnen.

Affiniteit hebben met het bereiden van eten is het belangrijkste. Daarnaast wordt enige ervaring in de horeca, catering of hieraan gerelateerd bedrijf zeker als een pre gezien.

Iemand die zich verantwoordelijk voelt en gedraagt

Je kunt zelfstandig werken, snel schakelen en schiet niet in de stress bij pieken. Tijdens de lunchpiek is het soms hard doorwerken.

Goede beheersing van de Nederlandse taal.

Sociaal en representatief.

Een flexibele instelling, we kennen drukkere en rustige periodes. We zijn daarnaast een klein bedrijf dus het is soms snel schakelen met de planning.

Ervaring in een soortgelijke functie (pre).

Wat bieden wij jou?


Een startsalaris tussen de 1.650 en 1.983 bruto per maand op basis van een 38 urige werkweek, afhankelijk van ervaring en opleiding.

Je start met een contract voor 6 maanden, 0 uren of min-max ook mogelijk indien gewenst. De intentie is om daarna met een jaarcontract te verlengen.

Lunch krijg je van ons, je mag hem wel zelf maken;).

We verwachten een flexibele houding van jou, dus kun je die ook van ons terug verwachten.

Een leuke, sociale en gezellige werkplek.

Ben jij de juiste persoon waar ons team naar op zoek is? Stuur ons dan snel je reactie samen met je cv en eventueel een korte motivatie.


Benieuwd hoe jouw werkdag als medewerker van Broodje Ben Nijmegen er ongeveer uit gaat ziet?


09:55 Je komt aan op je werk. Vandaag werk je in onze ‘bezorg’ vestiging. Voordat je start drink je nog even snel een kop koffie. Je collega’s hebben al het e.a. voorbereid en je kunt daardoor direct aan de slag met het bereiden van broodjes.


10:30 Om half 11 krijgen jullie een bestelling door van mevrouw derksen van Jeck & Jannes, ze geeft een lunchbestelling door voor haar en haar collega’s en deze moet zsm bezorgd worden. Jullie schakelen meteen en je plant de werkzaamheden zo in dat de bestelling snel klaar staat voor de bezorgers om mee te nemen.


13:00 Ondertussen heb je samen met je collega’s al een hoop bonnen weggewerkt. Langzaamaan begint het wat rustiger te worden.


14:00 Er zijn even geen bonnen meer om gemaakt te worden. Omdat het vandaag erg druk is geweest zijn er veel sauzen opgegaan. Je begint dan ook vast met wat voorbereidingen voor de volgende dag.


14:30 Omdat het nu even rustig is heb je tijd om zelf even een broodje te smeren. Wat wordt het vandaag?


15:30 Jullie beginnen vast met poetsen en opruimen. Tussendoor komt er nog een bestelling binnen voor een late lunch, of is dit een vervroegd diner?


16:15 Zo je dienst zit er al weer op! Voordat je gaat klets je nog wat met je collega’s. Op naar huis en tijd voor een netflix serie! Of wordt het toch de sportschool of de kinderen ophalen van school?


Contractduur 6 maanden


Parttime uren: 12-18 per week


Soort dienstverband: Parttime, Bepaalde tijd, Freelance/ZZP


Salaris: €1.650,00 - €1.983,00 per maand


 

Solliciteer →
Broodje Ben 0 stars after 0 reviews
Broodje Ben